Hent maden på Hadsundvej 180A; 9000 Aalborg og spar fragten :). Se Mulige leveringsdage

Se hvad kunderne siger om vores events:

Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende

"Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Mad med Kærlighed. Jeg har oplevet uovertruffen service og fleksibilitet ifm. levering og en stor imødekommenhed ift. mine madønsker fra første henvendelse – derudover at få hurtige og venlige svar!. Mad med Kærlighed lever til fulde op til navnet: man kan virkelig smage og mærke, at Mikkel og Morten har hjertet med i det de laver. Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende, som fx har et lille tekøkken el.l., eller bare ikke har tid til selv at røre i kødgryderne. Forleden serverede jeg Butter Chicken-retten for min ven – og han ELSKEDE den! Kort sagt: Du er nødt til at prøve Mad med Kærlighed – ellers snyder du dig selv for en smags- og købsoplevelse i særklasse! Kh Lasse, studerende. "
Mand
lasse, studende.
Aalborg.

Kontrolrapport fra fødevarestyrelsen:

Svinekæber braisseret i mørk øl og urter
Zoom

Svinekæber braisseret i mørk øl og urter

50,00 DKK
Kategorier: Nemme retter

En ualmindelig kvalitets præget og smagfuld klassiker, velkendt af de fleste madelskere. Det er en mere eksklusiv braiserret, som tager tid at lave, da den er længe under opkog,
MMK’s udgave er baseret på basale råvarer som mørkt øl, rødder og frisk timian, og som prikken over i’et – afrundet med en dejlig klat smør.

Prøv den sammen med Mad med kærligheds tomatsalat - den her opskrift passer til 4 cou.

Det skal du bruge:
4 tomater
1 rødløg
1/2 agurk
Lidt basilikum
1 gl. valgfri oliven med eller uden sten.
2 spsk. Mørk balsamico
2 tsk. Brunfarin
2 spsk. God olivenolie
Feta efter eget behov.
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl tomaterne og fjern stilken fra toppen, skær dem evt. i små både eller skiver. Rødløg og agurk skæres i passende stykker.
Det hele vendes sammen og smages til med olie, salt, peber og brunfarin – tilsæt olivenolie og anret det i en skål eller fad med oliven, feta og basilikum. Velbekomme.