Hent maden på Hadsundvej 180A; 9000 Aalborg og spar fragten :). Se Mulige leveringsdage

Se hvad kunderne siger om vores events:

Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende

"Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Mad med Kærlighed. Jeg har oplevet uovertruffen service og fleksibilitet ifm. levering og en stor imødekommenhed ift. mine madønsker fra første henvendelse – derudover at få hurtige og venlige svar!. Mad med Kærlighed lever til fulde op til navnet: man kan virkelig smage og mærke, at Mikkel og Morten har hjertet med i det de laver. Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende, som fx har et lille tekøkken el.l., eller bare ikke har tid til selv at røre i kødgryderne. Forleden serverede jeg Butter Chicken-retten for min ven – og han ELSKEDE den! Kort sagt: Du er nødt til at prøve Mad med Kærlighed – ellers snyder du dig selv for en smags- og købsoplevelse i særklasse! Kh Lasse, studerende. "
Mand
lasse, studende.
Aalborg.

Kontrolrapport fra fødevarestyrelsen:

Karrysuppe med kylling og urter
Zoom

Karrysuppe med kylling og urter

35,00 DKK
Kategorier: Nemme supper

Denne suppe er en traditionsrig suppe, kendt af alle madelskere. Mad med kærlighed har videreudviklet den og løftet den med det helt rette kærlighed og velsmag.
Suppen er kogt op med en masse sunde rodfrugter, og pureret til en dejlig silkeblød konsistens fyldt med kylling og urter.

Træt af at smører madpakke til børnene eller til dig selv? Tag den med og varm den i en mikroovn i 10-12 minutter og duften af kærlighed vil sprede sig!