Hent maden på Hadsundvej 180A; 9000 Aalborg og spar fragten :). Se Mulige leveringsdage

Se hvad kunderne siger om vores events:

Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende

"Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Mad med Kærlighed. Jeg har oplevet uovertruffen service og fleksibilitet ifm. levering og en stor imødekommenhed ift. mine madønsker fra første henvendelse – derudover at få hurtige og venlige svar!. Mad med Kærlighed lever til fulde op til navnet: man kan virkelig smage og mærke, at Mikkel og Morten har hjertet med i det de laver. Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende, som fx har et lille tekøkken el.l., eller bare ikke har tid til selv at røre i kødgryderne. Forleden serverede jeg Butter Chicken-retten for min ven – og han ELSKEDE den! Kort sagt: Du er nødt til at prøve Mad med Kærlighed – ellers snyder du dig selv for en smags- og købsoplevelse i særklasse! Kh Lasse, studerende. "
Mand
lasse, studende.
Aalborg.

Kontrolrapport fra fødevarestyrelsen:

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Mad med Kærlighed I/S
Hadsundvej 180A
9000 Aalborg

CVR: 34945489
Telefon: 29276819/60137466
Email: info@madmedkaerlighed.dk

Betaling

Det skal være trygt at handle med Mad med Kærlighed. Derfor samarbejder vi med firmaet ePay, der er godkendt af NETS, så du kan være sikker på at dine kreditkortdata er godt beskyttet og at de bliver krypteret med SSL (Secure Socket Layer) protokollen når de overføres gennem internettet mellem din computer og epays servere. Mad med Kærlighed registrerer ikke dine kortoplysninger.

Mad med Kærlighed modtager betaling med VISA, Dankort, E-Dankort, Mastercard, Maestro og Visa Electron.

Mad med Kærlighed trækker først pengene på dit betalingskort når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Levering

Mad med Kærlighed går meget op i at den mad vi leverer til dig er så frisk som muligt - så frisk at vi ofte først fremstiller den til dig efter du har bestilt den. Vi skal bruge en dag til at lave maden, en dag til at fryse den, og en dag til at sende den. Til tider har vi travlt, og der kan gå et par dage mere, men du kan altid se hvilke leveringsdage du kan vælge ved at klikke på indkøbskurven.

Frostretterne leveres i termisk isolerede kølekasser der kan holde retterne frosne i 24 timer fra vi sender dem, og vores fragtfirma leverer derfor kasserne indenfor de 24 timer.

Kølekasserne må afleveres som almindeligt husholdningsaffald, men er også velegnede til kreativt genbrug. Her er et par idéer:

  • Fyld lidt is i kassen og brug den til at holde øl og sodavand kolde
  • Brug den som varmekasse hvis du skal have varm mad med til en fest
  • Få smarte idéer og send dem til os! Når vi har en håndfuld deler vi dem, så I alle kan få glæde af dem. :)


Det er vigtigt at du ved bestillingen har angivet hvordan vi kan aflevere kassen - Angiver du ikke nogen ønsket placering, eller er den uforståelig for vores fragtmand, leveres kassen ved hoveddør, eller anden fornuftig skyggefuldt sted. Det er også vigtigt at vores fragtmand kan komme til dette sted hele døgnet skulle han ankomme tidligere eller senere end han plejer. Vi tager ikke leverancen med tilbage og Mad med Kærlighed og når kassen er leveret overgår risikoen til dig.

Manglende levering og erstatningsansvar

Hvis leveringen ikke er sket på leveringsdagen bedes du kontakte Mad med Kærlighed på info@madmedkaerlighed.dk - Vi vil så følge op på problemet med vores fragtmand, og enten efterlevere eller kreditere ordren. Hvis Mad med Kærlighed ikke får besked indenfor 24 timer efter leveringsfristens overskridelse bortfalder retten til erstatning af ordren.

Fortrydelsesret

Der er ifølge lovgivningen ikke fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på madmedkaerlighed.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Emailadresse
  • Evt. telefonnummer


Vi foretager registreringer af dine oplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig.

Personoplysningerne registreres hos Mad med Kærlighed, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi os at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Medarbejdere hos Mad med Kærlighed og PathShaper ApS, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på madmedkaerlighed.dk er Mikkel Thellufsen.

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Mad med Kærlighed videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Mad med Kærlighed bruger cookies til analyse af hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Se vores cookiepolitik.

Som registreret hos Mad med Kærlighed har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mad med Kærlighed på mail: info@madmedkaerlighed.dk

Reklamationsret

Vi er meget kede af hvis det leverede ikke lever op til forventningerne. Kontakt os straks på info@madmedkaerlighed.dk og beskriv problemet. Vedhæft gerne billeder hvis problemet er noget synligt.

Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@madmedkaerlighed.dk. Hvis det ikke er lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Eller via www.forbrug.dk.