Hent maden på Hadsundvej 180A; 9000 Aalborg og spar fragten :). Se Mulige leveringsdage

Mad & Catering til festen i Nordjylland

Mad med Kærlighed tilbyder udsøgte og varierede catering-menuer af høj kvalitet til alle slags fester og alle type mennesker, som gerne vil forkæle smagsløgene lidt ekstra.

Vores menuer udvikles ud fra jeres ønsker og idéer, og vi sørger selvfølgelig for den bedste rådgivning hele vejen, indtil maden står klar til at imponere jeres gæster. Vores tætte kontakt med vore kunder gør det muligt at sætte et personligt touch på alle MMK-menuer, der derfor sjældent er ens.

Hos Mad med Kærlighed kommer DU altid i første række, og vi ønsker derfor at yde den absolut bedste service – både i køkkenet og under festen. Som en del af vores servicepakke får du en fantastisk dygtig kogemand, der vil bidrage med relevant viden omkring menuen, de enkelte retter, råvarerne og det store vinudvalg med videre. Vi har stor succes med at gennemgå den enkelte menu med gæsterne, inden servering.

Som vi siger: “Du bliver, hvad du spiser. Hvis ikke du kan se, hvad du spiser, bliver du aldrig til noget.”

Vin til maden

Hvad er god mad uden god vin? Vi vejleder også gæsterne i vores store vinselektion. På den måde finder vi i fællesskab frem til lige præcis de vine, der passer bedst til jeres menu.

Priser

Kurvertprisen for et uforglemmeligt Mad med Kærlighed event ligger mellem 398kr og 1198kr afhængigt af indhold, og vi står klar til at arrangere events fra min. 12 couverter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende

"Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Mad med Kærlighed. Jeg har oplevet uovertruffen service og fleksibilitet ifm. levering og en stor imødekommenhed ift. mine madønsker fra første henvendelse – derudover at få hurtige og venlige svar!. Mad med Kærlighed lever til fulde op til navnet: man kan virkelig smage og mærke, at Mikkel og Morten har hjertet med i det de laver. Utroligt velsmagende mad – helt perfekt til singlen eller den studerende, som fx har et lille tekøkken el.l., eller bare ikke har tid til selv at røre i kødgryderne. Forleden serverede jeg Butter Chicken-retten for min ven – og han ELSKEDE den! Kort sagt: Du er nødt til at prøve Mad med Kærlighed – ellers snyder du dig selv for en smags- og købsoplevelse i særklasse! Kh Lasse, studerende. "
Mand
lasse, studende.
Aalborg.